Szervezeti kockázatelemzés


Tudományos kutatások rámutatnak, hogy a Magyarországon működő vállalatok többnyire nem rendelkeznek a hatékony szervezeti kockázatelemzéshez szükséges metodikával és tudatossággal. Több mint tíz éves kutatás-fejlesztés eredményeként cégünk olyan módszertant hozott létre, amely eredményesen képes feltárni és kezelni a szervezeti kockázatokat.

Tovább...


Folyamatkockázatok elemzése


A folyamatbiztonság témakörébe tartozó tevékenység célja a különböző szervezetek folyamataiban és működésében található biztonsági rések azonosítása. A kockázatelemzés alapján meghatározott helyekre ellenőrzési pontok kerülnek, amelyek jelzik a kockázatok megjelenését és kezelésének szükségességét. A folyamatbiztonsági modellünket szoftveres úton támogatjuk.

Tovább...


Üzem- és üzletmenet folytonosság


Melyik felelős vezető ne gondolna visszatérően arra, hogy az általa irányított szervezetnél is bekövetkezhet egy olyan jelentős működési zavar, amely alapjaiban rázza meg a szervezetet? S hányan jutnak el addig a kérdésig, hogy ez esetben kinek és mit kellene tennie a cégnél? Bizonyára sokan. S hányan tudnak minderre megalapozott, magabiztos válaszokat adni? Bizonyára jóval kevesebben.

A hozzáértő üzletmenet-folytonossági tervezés éppen ezekre a kritikus kérdésekre szolgál minden érintett számára hiteles válaszokkal, és éppen az ilyen helyzetek sikeres kezelését támogatja.

Tovább...